Mælkebøtten

maelkeboettenLev Bornholm og forældrerådet i Mælkebøtten har i flere år samarbejdet om at give institutionens børn nogle gode oplevelser og Lev yder gerne støtte til forældrerådets aktiviteter. Samarbejdet betyder at forældrerådet har udpeget en kontaktperson til Lev, og Lev har gjort det samme. Du kan se kontaktpersonerne nedenfor.

Hvis du som forælder til et barn i Mælkebøtten har en idé eller et forslag, eller har brug for råd og vejledning, er du meget velkommen til at kontakte en af kontaktpersonerne.

Hvis du har spørgsmål om børnehaven, er du meget velkommen til at kontakte os. Måske har du svært ved at få dit barn indskrevet i børnehaven, eller spekulerer på, hvordan man gør det, så vil vi meget gerne høre fra dig.

 

Kontaktpersoner i netværket

PostNavnTelefonE-mail
Bestyrelsesmedlem, Lev Mie Vesløv 2021 8679 Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Formand for forældrerådet, Mælkebøtten Pernille Wolderslund 2889 1101 Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

Høringssvar

Når der er kommunale høringer, der vedrører Mælkebøtten, forsøger LEV Bornholm altid at skrive et høringssvar. Du kan her læse tidligere høringssvar:

pdfHøringssvar vedrørende fremtidsscenarier for dagtilbud

pdfHøringssvar_maj2020.pdf