Mandag d. 6. marts blev der afholdt medlemsmøde for alle LEV Bornholms medlemmer i Åkirkeby Hallerne. Det blev til på hyggelig middag, uddeling af LEV Bornholm prisen, lidt formalia og til sidst underholdning af Bjarne Kure.

 

Der var 56 tilmeldte til medlemsmødet d. 6 marts. Da vi kun har generalforsamling hvert andet år, er medlemsmødet i ulige år, her hvor bestyrelsen fremlægger årets beretning og regnskab. Som der er tradition for startede aftenen med et måltid mad. I år var mødet flyttet til Åkirkeby Hallerne efter at det i flere år har været afholdt på Hotel Fredensborg. Men den omfattende ombygning af Fredensborg har betydet, at bestyrelsen har måtte kigge sig om efter andre muligheder. Maden fejlede i hvert fald ikke noget.

 

Efter middagen uddeltes LEV Bornholm Prisen. Prisen gik i år til Kim Mortensen fra Bornholms Cykle Club for hans arbejde med at afholde cykelløbet Tour De Bornholm. Udover blomster og et diplom fulgte også et beløb på kr. 1.000,-

 

Formanden afgav sin beretning, som kan læses her på siden, hvorefter kasseren gennemgik regnskabet. Det de fleste nu ventede på var dog ikke om kasseren havde fået kassen til at gå op, men derimod den bornholmske folkesanger og troubadour Bjarne Kure. Det var til stor morskab for forsamlingen, når sangeren fremførte forskellige bornholmske viser af både ældre og nyere dato, krydret med små anekdoter.

 

Med det kunne vi sige tak for en hyggelig aften, måske vi også skal til Åkirkeby næste år?

 

Du kan læse formandens beretning her:

pdfFormandens beretning

 

Kim Mortensen modtog LEV Bornholm prisen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

LEV medlemmerne nød et godt måltid mad

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Formand Henrik Stilling afgav sin beretning

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Forhåndværende formand Svend Pedersen og Alan Hedegaard gransker regnskabet

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bjarne Kure var et hit som afsluttende underholdning