3C2A44AB-1AC9-4004-A3BB-46F00A1855B2.jpeg

Når Kommunalbestyrelsen mødes i dag kl. 18, venter der dem en velkomstpakke fra LEV.

 

Landsforeningen LEV vil gerne starte en dialog med Kommunalbestyrelsen allerede her fra starten af valgperioden, og vil derfor gerne gøre opmærksom på sig selv på denne lidt utraditionelle måde. Der er flere emner som foreningen gerne vil have politikerne til at sætte fokus på, til at starte med tilkendelse af førtidspension for de mentalt handicappede unge, der stort set er gået i stå. Men også børneområdet vil fortsat være i fokus for LEV, hvor det gælder om at fortsætte udviklingen af Mælkebøtten.

 

Velkomstpakken indeholder en trykt udgave af Handicapkonventionen - dog i en let læst udgave, der samler op på de vigtigste kapitler - der bør anvendes af politikerne, når der træffes beslutninger om handicappedes vilkår. Der er også et eksemplar af Lis Andersens bog “Nanna - et andet liv”, om en pige, der vokser op med en kromosomfejl, der giver hende en udviklingshæmning. Bogen sætter dermed både fokus på livet med en  udviklingshæmning og på livet som forældre til et handicappet barn.

 

Der er også blevet plads til en hilsen fra KLAP-job, da der ligger to pjecer, der fortæller nærmere om projektet. Og så er der selvfølgelig lidt forskelligt LEV reklame effekter som en kuglepen, notesblok mm.

 

Brevet, der er vedlagt pakken kan læses her:

pdfBrev i velkomstpakken73.65 KB25/01/2018, 10:24