Prisen gik i år til de fem medarbejdere i værkstedsgruppen på Sandemandsgården. Her kan du læse hvorfor.

 

De fem prismodtagere og kredsformanden

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Der var store smil, blomster, diplomer og massere af anderkendelse og skulderklap, da LEV Bornholm Prisen blev uddelt på generalforsamlingen 19. februar. Dem fem medarbejdere Else Petersen, Karin Lyngberg, Karina Brandt, Mette Holm og Jacob Blom fik hver især tildelt prisen for deres engagerede arbejde på Sandemandsgårdens værksted. Udover blomster og et diplom, fik de fem prismodtagere også kr. 1.000,-

 

Her kan du læse begrundelsen for at det var netop de fem, der fik prisen:

De fem medarbejdere i værkstedsgruppen på Sandemandsgården får dette års LEV Bornholm Prisen pga. deres ekstraordinære indsats for at gøre hverdagen til en god oplevelse for de daglige brugere. Det er personalets helhedsorienterede indsats, der giver brugerne af værkstedet glæde, stolthed og stor selvværd som betyder utroligt meget for denne samfundsgruppe.

De brugere, der kommer på værkstedet, har et arbejdslignende forhold, hvor der laves reservedele, der bruges i den bornholmske industri. Disse reservedele, der bliver samlet efter innovative metoder udviklet af værkstedsgruppen selv, er så vigtige for kunderne, at de ikke længere kan undværes. Arbejdsopgaverne findes gennem opsøgende arbejde af medarbejderne og kunderne er især JENSEN DENMARK A/S og OLE ALMEBORG A/S, men også andre bornholmske virksomheder får og har fået produceret dele på Sandemandsgården. Produktionen har dermed en virkelig værdi for flere vigtige bornholmske virksomheder, og Sandemandsgårdens brugere får dermed en vigtig plads i vores samfund.

De fem ansatte arbejder sammen med brugerne og personalet, og de sørger for at brugerne kommer i arbejde, skifter arbejdsstationer og der holdes individuelle pauser. Er der nogle der hellere vil lægge et puslespil, eller lave noget andet f.eks. at strikke, kan de sætte sig og gøre det. I værkstedet er der en rigtig hyggelig stemning, brugere og personalet i mellem og brugerne virker altid glade og tilfredse.

Borgerne i denne gruppe har præcis det samme behov for en meningsfuld, afvekslende og indholdsrig hverdag.

Tak til værkstedsgruppen for jeres daglige engagement.