Bestyrelsen for LEV Bornholm indbyder hermed alle til at indsende indstillinger til dette års LEV-Bornholm Pris.

LEV Bornholm Prisen er en anerkendelse af et særligt stykke arbejde eller en indsats for udviklingshæmmede på Bornholm. Prisen består af et diplom samt kr. 1.000,- der gives til hver person.

Prisen kan gives til en person eller flere personer. For at komme i betragtning til LEV Bornholm Prisen, skal man indstilles af én eller flere personer, der mener at man har gjort en forskel for udviklingshæmmede ved fx at tage initiativer til aktiviteter, nye samværsformer eller ved at have lagt en ekstraordinær arbejdsindsats for målgruppen.

Tidligere modtagere:

2016: Janus Node, faglig-pædagogisk leder i Mælkebøtten.
2017: Kim Mortensen, Bornholms Cycle Club.
2018: Else Petersen, Karin Lyngberg, Karina Brandt, Mette Holm og Jacob Blom, alle fra værkstedsgruppen på Sandemandsgården.

Prisen uddeles af bestyrelsen for LEV Bornholm på medlemsmødet i Åkirkebyhallerne d. 25. februar 2019, på baggrund af de indstillinger, der er indkommet.

Indstillinger til LEV Bornholm-prisen skal være begrundede og skal være kredsformanden i hænde senest lørdag d. 9. februar.

Indstillingen sendes til: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

eller

Henrik Stilling
Segenvej 8
3700 Rønne

 

LEV Bornholm Prisen 2018

Værkstedsgruppen fra Sandemandsgården modtog LEV Bornholm Prisen 2018.