Den første LykkeLiga turnering på Bornholm blev på alle måder en succes, da Aakirkeby IF og Granit Kidz var værter for ca. 40 børn og unge lørdag d. 14 september.

Granit Cup Danmarks smukkeste cup

Granit Kidz har nu to gange været med ved den store turnering Lykke Cup i Ålborg. Så det er måske ikke så mærkeligt, at Martin Byder & Co. har fået blod på tanden til at lave sin egen håndboldturnering. Med stor opbakning fra både forældre, trænere og en lang række sponsorere, blev det ikke bare muligt, men også en stor succes at afholde Granit Cup.

 

Dagen startede med indmarch, og de fire klubber der var på besøg kom alle fra Jylland. Nogle klubber kunne stille med flere hold, mens andre kun kunne stille med et enkelt. På Bornholm er der så mange børn med i Granit Kidz, at det godt kunne blive til mere end et hold.

DSC00453

 

Der blev indledt med at spille kampe med de lidt yngre børn, hvor der blev spillet på tværs af hallen. Der var lidt sommerfugle i maven, men efterhånden blev holdene mere livlige og boldene fløj i mål. Der blev også spillet kampe, hvor hele hallen blev taget i brug, hvor nogle af de større børn kunne være med sammen med trænere, og grundlæggeren af LykkeLiga, Rikke Nielsen, gav den også en skalle. Her blev det tydeligt, at LykkeLiga især handler om fællesskab, venskab, idræt og ikke mindst at have det sjovt. Derfor var aftenenes fest også en vigtig del af programmet.

 

DSC00464 

Mon ikke, at den store opbakning fra alle sider kan gøre arrangørerne tilfredse, og mon ikke, at alle der har været med har haft en god dag. I hvert fald kan man jo spekulere på, om der mon kommer en Granit Cup 2020, og til det svarer Martin Byder – Vi er meget opsatte på Granit Cup 2020. Lad os håbe, at det kan lykkes igen.

 DSC00451

DSC00455

DSC00458

DSC00462

DSC00466

DSC00469

DSC00472